Tällä kertaa koutsi ei ollut paikalla mutta oli lähettänyt pari treeniä sähköpostilla suoritusohjeineen. Ohjeet:
Valkoiset numerot:
- 2:lla puolivalssi tai vastaanotto ihmisnuolella tai ihan peruskutsulla, johon liike mukaan
- 4-6: pyöritys tai niistosokkari 5:lle. Pituudelle vekki tai jaakotus?
Mustat numerot: 
- Persjättö 3:n taakse, puomille pitää uskaltaa siis jättää
- 5:lle voi tehdä vastakäännön, mutta ei välttämättä tarpeen
- 6:n jälkeen valssi tai persjättö tai mahdollista voisi olla ohjata 6-hyppy myös ulkokautta
Kaikilla kontakteilla vedätystä ja keinulla ja puomilla myös sivuirrotusta, mitä viime kerralla harjoiteltiin. 



Valkoiset numerot:
2:lla ihmisnuoli (?) toimi hyvin, tosin Laki nyt muutenkin hakee mielummin kontaktin kuin putken. Mutta tässä olisi vaan vierellä juoksemalla saattanut hakea jopa keinulle, nyt taisi mennä joka kerta oikein A:lle.
 
Pituudelta hyppäsi pitkäksi, vastakäännöksellä kääntyi paremmin mutta sen jälkeisen hypyn tein pakkovalssi-sylkkärillä ja se onnistui hyvin kun maltoin jättää koiralle tarpeeksi tilaa! Ainoo vaan että jos tein ensin pituudelle tuon vastakäännöksen ja sitten rynnistin pakkovalssille oli oman liikkeen hallinta vähän niin ja näin.
 
Pujottelulle meno oli ihan siisti pelkällä persjätöllä kunhan taas muistin ottaa koiran kunnolla puolta vaihtavaan käteen mistä sille tuli hyvä linja keppien alkuun.
 
Mustat numerot. Persjättö 3:n taakse meni hyvin, samalla sai hyvän linjan 5:lle. Kokeilin vähän vekata 5:n taakse jotta linja tulisi paremmaksi putkeen mutta Laki taisi tässä karata A:lle. Parhaiten tämä meni kun menin 5:lta ottamaan vastaanottovalssilla ja juoksin 6:n oikealta puolelta, putkelle sitten takaaleikkaus.
 
Keinulle yritin sivuttaisirrotusta mutta Laki lähti keinulta sitten lujaa eteenpäin, kävi hyppäämässä pituuden tai sen toisen ylimääräisen hypyn. Lisäksi jos olin ennen keppejä sen edellä, tulin peittäneeksi kepit ja Laki haki 1-hypylle. Parhaiten tässä onnistui se että olin keinulla koiran lähellä jotta sain sen tiukasti mukaan, sitten keinun jälkeiseltä hypyltä jättäydyin koiran taakse ja vaan lähetin kepeille.
 
Oli yllättävän kinkkinen etenkin tämä mustien numeroiden rata :)