Laukaanhovin parkkiksella. Aluksi otettiin kapulanpitotreeniä, ja juuri kun olen päätäni hakannut seinään edistymisen (tai siis sen puutteen kanssa) Laki yllätti minut positiivisesti. Sain sen liikkumaan minua kohti kapula suussa, ja viimeisellä yrityksellä se jo istahti eteeni, kapula edelleen suussa! Tokihan tätä edelsi muutamakin epäonnistunut yritys, mutta ilmeisesti osasin sopivassa suhteessa olla tyytymätön ja silti kannustava, kun asia kuitenkin selvästi edistyi! JiiHaa!

Sitten tehtiin seuraamista. Otin aika pitkiä (heh, ehkä 10 metrin) pätkiä palkkaamattomia, ja näissä oli mukana molempiin suutiin käännöksiä. Paikka ja kontakti säilyi upeasti, käännökset olivat teräviä. kerran vasemmalle kääntyessämme Laki ehti istahtaa mutta seuraavissa kulmissa ihan pienesti avitin kädellä niin käytti paremmin takaosaansa.

Sitten otin istumisia, ensin istahtamisia joissa nyt meinaa tulla maahanmeno vahvempana esiin. Kun nämä sujui otin istumassa pysymistä, kävin siis muutaman metrin päässä, kääntyilin ja palasin palkkaamaan. Ihan ensiksi Laki meinasi lähteä käteni perään palkkaamisen jälkeen mutta alkoi sitten pysyä Pakkohan näitä on vaan treenata, voi miten sitä helposti juuttuu vaan niihin kivoihin liikkeisiin ja unohtaa nämä perusasiat...

Totuushan nimittäin on, että ensi kesänä Laki täyttää vuoden, ja mikäli nämä paikallaolotreenit alkavat sujua toivotusti, BH-koe olisi ihan realistinen tavoite kesän aikana.