Doggien pikkuhallissa tällä kertaa. Olin ihan ypö yksin.

Alkuun seuraamista. Laki oli oikein innokas ja vähän ääntelikin, koitin palkata sen juuri ennen kun ääntä alkoi tulla jotta vire olisi mahdollisimaan korkea ilman vuotamista. Käännökset sähäköitä ja sopivan tiivis seuraamispaikka. Kun enin into alkoi laantua (niin, tein tätä liian pitkään...) alkoi pää vähän pyöriä mutta paikka pysyi ja hyvä asenne koko ajan.

Noutoja. metallissa on tullut takapakkia, pitää ottaa se oikein tehoruokakuppitreeniin taas. Se ei meinannut millään nousta maasta, sitten kyllä kanto ja luovutus ok. tavallisella kapulalla noudot ok, ahtaassa tilassa ei oikein laukkaamaan päässyt.

Tunnarissa tuli "melkein kämmi". Laitoin lakin paikkamakuuseen kun vein kapulat, asetin oman viereen pienen nakinpalan. Kun menin ottamaan lakin ylös seuraa-käskyllä se singahti kapuloille ja söi sen nakin. Lupaa tähän en ollut antanut siispä kutsuin sen pois. Lähetin sitten ihan vaan käskyllä "oma". laki etsi nakinpaloja mutta kun niitä ei enempää löytynyt toi se oman. Nätisti ja pureskelematta! Tehtiin tähän kaksi toistoa eri suunnista ja laitoin omaa eri paikkaan - tämä oli helppoa kun Laki ei ollut koskenut vieraisiin kapuloihin eikä siis siirrellyt niitä kohtaan missä olisi oman hajua. Hyvin on siis tämä asia opittu!

Sitten kaukoja. Pureuduimme voi-luokan vaihtoihin, ihan nenästä vetämällä jumppaa. En voi pitää makupalaa ohjaavassa kädessä koska Lakilta katoaa silloin aivot, mutta hyvin se tuli tyhjänkin käden perässä. Vire on kyllä liian korkea mutta ehkä tässä vaiheessa keskitytään oikeiden lihasten rakentamiseen ja käskysanojen opiskeluun. Itse vaihdot siis pääosin puhtaat (virheelliset jätin palkkaamatta) mutta vaihtojen välillä mittavaa liikkumista. Tein sarjoina ensin istu-seiso-istua sitten maa-seiso-maata. Yllättäen nuo ylösnousut on Lakille vaikeampia, se menee alaspäin luontevasta takapainoisesti mutta ylöspäin tahtoo singahtaa eteenpäin.