Viimeiset viikkotreenit ennen joulutaukoa. SK oli kehitellyt radan jossa väännettiin ihan urakalla putkeen joka oli tiukassa U-muodossa puomin alla. Lisämausteena radalla oli pöytä, 135-asteinen pujottelun sisäänmeno ja tiukkaa käännöstä parilla hypyllä.

Laki meni hienosti. Ainoastaan kaksi kertaa se meni väärään putki-puomivalinnassa mutta näillä kerroilla itse joko hätäilin tai käänsin sen liian aikaisin. Jos vaan ohjasin normaalisti ja sanoin selkeästi esteen nimen, Laki teki ihan oikein. Hyrkkä pujottelukulma ei tuottanut ongelmia kunhan en emnnyt eteen peittämään näkyvyyttä... eli ihan itsenäisesti pitää Lakin antaa aloittaa. Se kyllä osaa. Yllättäen pöytä oli tosi vahvasti muistissa vaikka sitä niin vähän tehdään. On tuo kyllä kummallinen koira!

Pari kertaa tuli ongelmaa puomin alastulolla - Laki vaan ravasi alastulon läpi pysähtymättä. En oikein tiedä mistä tämä johtui kun taas pari kertaa se pysähtyi oikein hienosti ja näistä tietenkin sen palkkasin. Jotain painetta mutta mistä?

Toinen ongelma oli lähemmäs itseä haltuun otto. Laki ei halunnut tulla lähelle vaan päätti mennä kyseisen esteen taakse ja hypätä sen väärinpäin. Tähän kyllä löydettiin ratkaisu: mun täytyy pitää hartialinja sinne minne ollaan menossa eikä yhtään kääntää kohti koiraa, silläkin uhalla että se ahtaassa paikassa saattaa jäädä selän taakse. Toinen juttu on että näitä pitää sitten vaan harjoitella. Tähän - nami. Tähän - nami. 

Siinäpä se sitten.