Saviolla hakutreeneissä. Hyvä sää. Porukkaa riittävästi :)

Ekalle pistolle laitettiin kevythäkki joka sisälsi alaikäisen maalimiehen. Häkki luonnollisesti kokonaan kiinni ja lapselle ohjeet tiputella makupaloja vetoketjun raosta kun koira tulee paikalle. Laki lähti hyvin ilman apua ekalle pistolle, mutta teki hieman liian matalan, kuitenkin hyvän laatikkomallisen piston eikä löytänyt maalimiestä. Uudella lähetyksellä upposi sitten ja löysi heti, haukahtikin kerran ennenkuin makupaloja alkoi tulla. menin ottamaan koiran kiinni ja päästämään häkitetyn tytön ulos. Hienosti molemmat toimivat!

Sitten norjalainen sekametsä - tai sellaisen yritys. Mehän ei olla näitä juurikaan harrastettu ja sen kyllä huomasi, rutiinia ei ollut minulla eikä maalimiehillä. Toisen puolen maalimies mekasti ja sattumoisin myös kulki paljon näkyvämmällä alueella kuin toinen, josta emme koko matkalla kuulleet pihaustakaan, tämä lisäksi oli tuulen alapuolella. No sanomattakin oli selvää että alueen lopussa lähetän sille enemmän ääntä pitäneelle ensin, ja Laki painelikin hyvää vauhtia piilolle.

Viimeiselle oli sitten pakko ottaa hei-huuto, vieläpä niin että ensimmäiseen maalimiehen ääneen Laki kyllä reagoi, mutta ei kuitenkaan lähtenyt pistolle vaan kurvasi keskilinjalle ihanan lapsen luokse. Uusilla huudatuksilla saatiin kuitenkin viimeinenkin maalimies nostettua.