Jälleen sisätreeniä, jatkuen siitä mihin eilen jäätiin. Elikkäs liikkeestä istuminen, nyt ihan kokeiluluontoisesti kylmiltään, ilman mitään apuja. Ja kas, laki napotti istumassa niinkuin pitikin, kun käännyin katsomaan. Hieno juttu! Tästä pari toistoa vielä niin että tein vähän eri kohdassa keittiötä, ja välillä seuruutin "läpi" varmistaakseni ettei tee paikkamuistisesti. Vähänhän se hidasteli siinä kohdassa missä aiemmin käsky tuli... eli vaihtelu täytyy säilyttää. Seuraaminen oli muuten hienoa, siis kun tuosta hidastelusta päästiin!

Sitten paikkamakuuta, ja nyt osasin olla ahnehtimatta liian pitkiä aikoja. Laki pysyi nätisti, seisoin selin n. puolentoista metrin päässä. Kelloa ei ollut mutta sellaisia alle minuutin pätkiä useita yhtä kyytiä välillä palkaten.

Kun olen ainakin sata kertaa päättänyt että treenaan aina yhtä asentoa kerrallaan, niin pitihän mun taas ottaa tänäänkin myös seisomista :D No, Laki pysyi myös seisomassa kuin nakutettu, ja siitä innoittuneena otin myös pari liikkeestä seisomaan jäämistä tyrkäten namilla Lakin kuonosta pysähdyksiin samalla kun käsky tuli. jatkoin kuitenkin itse suoraan pari askelta. Nämähän meni myös hienosti. Oikein hämmästyttää miten tuo koira oppiikin asioita näin helposti!

Lopuksi leikittiin uudella Askon Lakille valitsemalla lelulla, joka sai multa nimekseen "Toten Hosen". Mukava pehmeä housujennäköinen patukka jsota Lakikin tykkäsi heti ja oikein ravisteli kun vedettiin. Huomenna mennään ulos leikkimään jos tämä flunssa ei tästä kauhene.