Polleparkissa taas. Nyt oli porukkaa enemmän ja se selvästi haittaa mun keskittymistä. Niinpä lähdin soitellen sotahan.. yrittämään ihan liian vaikeaa rataa ja ilman selvää suunnitelmaa miten siitä selvitään.

Hyppiksellä oli taaksevientejä. Teoriassahan Laki osaa mennä käskystä esteen taakse, mutta se tekee sen vain vastapäivään ja tällä radalla taakse olisi pitänyt mennä vasemmalta. Ei siis onnistunut. Enkä halunnut sitä nenästä viedäkään sillä halusin vauhdin pysyvän yllä. Sitten putkeen meno suljetusta kulmasta ei onnistunut vaan Laki hyppi putken päälle. Lopuksi pujotteluun menokin oli niin vaikeasta kulmasta että päätin jättää tämän radan siihen.

Toinen rata menikin sitten paremmin. Kontaktit on epävarmat ilman makupala-alustaa ja epäloogisesti menin ensin radan ja aloin sit vasta paikkailemaan. Muuten ohjaukseen reagoi hyvin tosin Laki on niin paljon Lettua nopeampi että mun pitää olla tosi tarkkana ettei se ehdi lukita niitä vääriä esteitä. Jos se lukitsee, se ei enää palaa.. 

Keinulla oli jostain syystä ongelmia: ekan kerran jälkeen Laki alkoi varoa keinua ja mun piti ihan taluttaa se siitä yli. Outoa! Sitten meni taas ihan ok. 

Pujottelua käytiin ottamassa erillisenä. Ekalla kerralla (taas!) väärästä välistä sisään mutta sen jälkeen meni upeasti, lujaa! Ihana koira!

Ja juu, ilmoittauduttiin kisoihin Lappeenrantaan :D