Pieksämäellä iltatokossa. Tuomarina Katja Rautiainen, uusi tuttavuus ja ihan asiallinen tuomari. Paikkamakuu tehtiin hallissa, muut liikkeet ulkona. keli oli mukavan lämmin muttei kuuma.

Täytyy heti sanoa että valmistautuminen tähän kokeeseen ei ollut ollenkaan sitä mitä piti, tai yleensä pitäisi. Ei sinnepäinkään. ja kyllähän se näkyi suorituksessa: koira ei keskittynyt, itse en keskittynyt, ne pikkuvirheet mitä viime kisoissa tuli olivat korjaamatta jne. Kokeilemalla ei tule kunnon tulosta, jos ykkönen oltaisiin saatu se olisi ollut puhtaasti hyvää tuuria joten onneksi ei saatu.

Paikkamakuussa Laki pysyi kyllä hyvin vaikka viereinen koira lähti. Loppuperusasennossa se kuitenkin nousi seisomaan. 8.

Seuraamisessa Laki kuunteli kehän laidalta ties mitä ääniä, joku siellä vingutteli vinkuleluakin joka ei ollut kivaa mutta kyllä koiran pitäisi se kestää. Laki haahelti, oli väljä ja välilläedisti. Ihan loppuseuraaminen oli sitten ok. 7.

Liikkeestä maahanmenon Laki seisoi. Annoin uuden käskyn kun käännyin sitä kohti ja se meni maahan tyyliin että "häh? Olisit heti sanonut?" 0.

Luoksetulon pysäytys oli minusta ihan ok, ehkä vähän venyi mutta loppuperusasento jäi jotenkin vajaaksi vai annoinko uuden käskyn. Vai molempia. 5.

Liikkeestä seisomisessakin oli loppuperusasennon kanssa ongelmia, valmisteleva osuuskin oli vähän huono. Itse seisominen kuitenkin ok. 7.

Nouto muuten hyvä mutta paluu ravilla ja vino loppuperusasento. 9.

Kaukot. Juu nousi hyvin istumaan mutta maahanmenoihin tarvittiin kaksi käskyä?! Lisäksi lopussa ei noussut perusasentoon kun vasta tokalla käskyllä.

Hyppy. Esteen takana istumiseen tarvittiin kaksi käskyä, sittenkin istahti hitaasti. Muuten hyvä hyppy, myös se loppuperusasento! 7.

Kokonaisvaikutuksesta saimme 9. Koira (kuulemma) tekee iloisesti. No kyllähän sen häntä heiluu, siksi sen kanssa onkin niin kiva tehdä. Miten vaan saataisiin tämä saamaton ohjaaja hiomaan tuo tekniikkakin kuntoon?

Loppupisteet siis 124,5, kolmostulos. Ihan oikeutetusti.