Sunnuntaina 3lk ryhmässä Letun juoksujen takia Lakin kanssa. Etukäteen arvelin harjoitusten olevan liian vaikeita Lakille mutta tokihan niitä aina voi pätkiä ja helpottaa tarvittaessa. Kouluttajana tällä kertaa AK.

Ratahan olikin Lakille ihan hyvä, tällä kertaa ei mitään monimutkaisia kuvioita. Kolmen ekan hypyn jälkeen Laki olisi mielellään mennyt putkeen edessä, mutta sain sen kuitenkin kääntymään 4-hypylle. Toistoista huolimatta en saanut tätä mutkaa tiukasi vaan se putki veti aina vaan.

4-hypystä pujottelulle menikin sitten tosi tiukoin käännöksin ja hyvällä vauhdilla. Ekalla kerralla sössin pujottelun sijoittumalla itse totaalisen väärin, uudella yrityksellä tämä meni hienosti. Pimeään putkeen meno oli sitten vähän ongelma. Ensin yritin pakkovalssilla mutta en oikein ehtinyt, sitten lähettämällä pimeään ja oikaisemalla itse putken takaa. Tämä meni ok mutta jostain syystä Laki oli tässä hieman jo hidastunut, arvelin että tositilanteessa en näin olisi uskaltanut tehdä vaan se olisi ohjautunut väärälle hypylle putken jälkeen. Jos sitä ei olisi tarvinnut saattaa 12-hypylle tämä tapa olis kuitenkin varmaan se toimivin. Eli nyt pitäisi treenata irtoamista useamman esteen taakse :)

Lakissa oli havaittavissa hienoista väsymistä, onhan tässä nyt agiteerattu aika paljon tiuhempaan kuin yleensä. No, nyt tulee taas pakollinen työestetauko.