Noukan parkkiksella. Aloitus noudolla, ja Laki olikin ihan tohkeissaan tämän kanssa. Ensin pari kertaa kädestä sitten pari kertaa maasta. Maasta ottaessaan Laki ottaa huonon otteen, täytyy seurata paraneeko se itsekseen.

Seuraamista. Pitkiä suoria ilman palkkaa, mukana myös juoksupätkiä. Ihan loistavaa! Käännöksiä ja lyhyitä ptkiä, nämäkin hyviä.

Istahtamisia. Ekalla kerralla oli jo painumasa maahan mutta lähdin itse liikkeelle ja kutsuin Lakin mukaan. Sen jälkeen se istahti nopeasti joka kerta. Näiden jälkeen muutama maahanmeno. En hyväksynyt istumisen kautta tapahtuvaa maahanmenoa vaan vaadin että etupää putoaa ensin tai yhtä aikaa. Pienellä käsiavulla saatiin toivottu tulos. Ihan lyhyt paikalla makuu myös, itse olin ihan lähellä mutta selin. OK.

Lyhkänen kosketuslapputreeni, hyvin Laki muisti mistä on kyse vaikka tätä ei ole tehty aikoihin. Lopuksi leikittiin: tällä kertaa Laki innostui narupallosta oikein todella, jopa kantoi sitä itsekseen ja otti pallon maasta suuhun!

Meinasi sitten äiti-letun kanssa tulla riita: oltiin kotiin menossa ja kaikki kolme koiraa olivat pihassa irti. Hessu tapansa mukaan haukahteli ja jostain syystä tämä nostattaa Lakin suuttumusta, ja se alkoi äristä ja nosteli nskavillojaan. Lettu sitten alkoi kireänä murista, ja soppa oli valmis. Ihan kunnolla ne ei toisiinsa kiinni käyneet, mutta aikomus oli selvä. Erikoista oli se, että Laki pysyi koko ajan suorilla jaloilla ja tosiaan tapansa mukaan pörhisteli vain niskavilloja, Lettu taas meni matalana ja koko selkäharja kohollaan. Näyttääpi siis siltä että äiti ei enää uskalla tytärtään komentaa!