Haapaniemen pallokentällä. Voi miten mukavasti sattuikin kun kentälle tuli vieras koira, tosi kiihkeä ja äänekäs pumin tai epämääräisen villakoiran näköinen? Saatiin todella hyvää harjoitusta tähän. Pidin Lakia tarkoituksella koko ajan irti etten vahingossakaan aiheuta ylimääräistä painetta vieraasta koirasta.

Seuraaminen. Ensin törkeää edistämistä mutta aika pian tasaantui. Välillä vilkuili sitä koiraa mutta hyvin pikaisesti, ja seuraaminen oli todella aktiivista, kyllä sitä kehtasi esitellä :)

Liikkeestä seisominen. Itse sössin ensimmäisen viereenkävelyn kun aloin kaivella makupalaa ollessani koiran takana... Laki hieman siirsi toista etutassua. Toisella kerralla muistin olla kaivelematta ja hyvinhän tuo pysyi.

Luoksetulon pysäytyksiä, nyt se merkki alakautta. Toimii! Who-hooo!!

Noutoja muutamia, Muutaman kerran palkka vauhdista, muutaman kerran luovutuksesta. Selvästi vauhtinoudon jälkeen ote kapulasta huono, Laki ikäänkuin otti sen hätäillen eikä saanut sitä kunnolla suuhun. Lisäksi luovutus sitten törkeän vinoon, odotti selvästi sitä vapautusta. No, nyt ennen koetta sitten treenataan pelkkää luovutusta.

Kaukot. Yhden kerran kun tuo vieras koira meni ihan läheltä, Laki ei noudattanut istu-käskyä vaan tuijotti sitä koiraa. Muuten aivan loistavat vaihdot eikä mitään ennakointia tms.