JATtilassa taas. Tällä kertaa häiriötä oli mielin määrin sillä kahdella muulla kentällä oli ryhmätreenit ja meidänkin kanssa samalla kentällä joku pistäytyi, + tietysti ne esteet. Lakin vire oli katossa, jospa tässä tapahtuisi tunneoppimista? 

Seuruu. Hyvä kontakti ja asenne mutta törkeää edistämistä. Koitin vaan sitkeästi poimia ne oikeat paikat ja ehkä se vähän paranikin treenin myötä.

Liikkeestä seisominen. Voi huh. Ei meinannut millään pysyä seisaallaan :( ja taaksekävelyissä etujalat tahtoivat tepastella hieman. Tätä täytyy kyllä treenata taas paljon. Lisäksi mun täytyy muistaa etten voi kaivella namia valmiiksi käteen sillä se jos mikä aiheuttaa tuota vastaan kääntymistä. Ensin siis viereen, sitten  kehut ja sitten vasta namit, samalla valvoen että koira pysyy seisaallaan.

Nouto. Ekalla heitolla lähti... mutta pysähtyi itse jonka jälkeen käskin viereen ja jätin istumaan kun kävin hakemassa kapulan. Toisella heitolla muistin katsoa koiraa ja nyt ei ollut mitään ongelmia. Hyvä nouto myös muuten mutta ravilla toi.

Luoksetulon stoppia. Kaksi kertaa, vapautus taakse molemmilla kerroilla. Pysähdykset oli silti vähän valuvia. Ehkä häiriö sai aikaan sen ettei Laki oikein keskittynyt?

Kaukot, ekaa istumaannousua vain. Pitkästä matkasta tartti taas kaksi käskyä ennen kuin nousi. Toinen kerta vähän lähempää ja kolmas kerta sitten siitä 5 metristä, nämä molemmat nousi hyvin ja sai n iistä myös palkan.