KYllä tämä talvi ei todellakaan suosi mitään koiratreenailuja, ainakaan kun lämmintä / kuivaa sisätilaa ei ole käytettävissä. No tänään kun pakkasta oli alle 10 kävin vähän jäädyttämässä sormia.

Aluksi oli aikomus vähän ammuskella, mutta koska ampujana saattoi toimia vain 5v Asko-poikamme, aseenakin oli vaan nallipyssy. No tyhjää parempi - vai oliko... nimittäin se penteleen pyssy ei suostunut laukeamaan ja aina kun kävelin koiran kanssa poispäin, Asko huusi että "nyt se jäi jumiin" tai "nyt se panos putosi".. juu, eli ei sitten ammuttu. Seuraamiset olivat oikein napakoita, olkaamme tähän tyytyväisiä.

Tokon juttuja sitten. Hyppy. Ekalla kerralla Laki ei oikein hoksannut taas mitä piti tehdä ja jäi seisomaan esteen eteen hyppäämättä. Vähän äänellä innostamalla sain sen menemään mutta otettiin kuitenkin muutama treeni niin että kun Laki oli hypyn päällä, heitin sille makupalan eteenpäin. Istumisissa esteen takana taikka paluuhypyissä ei ollut ongelmia.

Liikkeestä seisominen, paluu kävelemällä koiran taakse. Taaksekävely onnistui hyvin, mutta kun palasin koiran viereen Laki istui. Tätä loppuasentoa ja istumista vasta käskystä sitten hiottiin. 

Luoksetulo pysähdyksellä. En nyt laittanut takapalkkaa ja olipas se pysähtyminen vaikeaa. Pysähtyi kyllä mutta veeeennnyyyiiii.. Kun joskus pysähtyi, menin sen luoks epalkkaamaan. Pitänee miettiä tätä uudelleen.

Nouto. Ekalla kerralla varasti vaikka pidin makupalaa sen nenän edessä heittäessä! Sitten hihnaan ja taas yritti varastaa mutta estin ja päälle vielä hieman nyppäsin. Tämän jälkeen ei yrittänyt varastaa vaikka tein ilman hihnaa. Joka kerta sekä meno että paluu laukalla. Jeeee!

Kaukot. Tää on jo ihan takuukamaa. Kerran koko sarja ilman mitään ylimääräistä, sitten parit asennonvaihdot nakkaamalla makupala pään yli taakse.