Saviolla edelleen, samassa paikassamissä viimeksi eksyimme mutta nyt tien toisella puolen. Olin tehnyt n. 400m pitkän jäljen, se oli 1,5h vanha, kolme esinettä ja lopussa kissanruoka. Kaksi kulmaa ja yksi ison ojan ylitys. Jäljen nosto polulta n. 30 metrin päästä lähtöpaikasta.

Laki lähti hyvin etsimään jälkeä ja löysikin sen helpostiti, mutta  lähti seuraamaan takajälkeä - innokkaasti. Annoin sen mennä liinan verran, sitten kutsuin sen takaisin. laki ei olisi tullut millään vaan oli ehdottoman varma että sinnepäin pitää mennä... sitten kun se tuli takaisin, olisi lähtenyt jatkamaan polkua pitkin. Oikea jäljen suunta ei siis edes käväissyt sen mielessä. Autoin tässä kohden viemällä sen aivan jäljen päälle ja hetihän Laki sitä lähtikin ajamaan.

Innokkaasti ja kohtuullisen tarkasti. Ekassa kulmassa Lakin vauhti kostautui ja se ajoi yli, kuitenkin nyt se osasi etsiä jäljen uudelleen. Parissa kohtaa se ihan suorallakin lähti sivuun jostain syystä mutta teki sitten tarkastusrinkulan ja jatkoi itsenäisesti. Ojan ylityksessä se odotteli minua ja kysyi lupaa saako ojan yli mennä, tämä on ihan ok minusta. Viimeisen kulman se ajoi askel askeleelta vaikka vähän ennen kulmaa se taisi saada hajun tiestä ja/tai loppupalkasta. 

Kaikki esineet Laki ilmaisi jääden seisomaan niiden päälle. Bueno!