Liekkilän sillan viereisellä puistonurmella taasen. Aika navakka tuuli mutta takaapäin. Samanmoinen, n. 35 metriä pitkä jälki, joka askeleella ruokaa, siis ihan turvotettuja nappuloita. Joillain askeleilla vain yksi, joillain muutama kasassa ja joillain pari erillistä kannassa ja kärjessä.

No joo, jäljestihän se. Alku meni okkein hyvin, Laki nosti jäljen itse ja alkoi syödä heti ensimmäisestä namista lähtien. Sitten tuli taas niitä syöksy-yrityksiä jotka jarrutin, ja näiden jälkeen laki usein jäi patsastelemaan ja katselemaan tielle. Ei se kuitenkaan varsinaisesti poistunut tilanteesta, ja jatkoikin muutaman kerran ihan itse, muutaman kerran menin sen viereen näyttämään seuraavaa askelta.

Nappulat tuntuivat kelpaavan oikein hyvin palkkana. Huomasin kuitenkin että jos askeleessa oli kannalla ja kärjessä nappu, kanta jäi huomaamatta. Ehkä laitan seuraavaan jälkeen enemmän kantapalkkoja.

Loppupalkkana oli rasia. Ensin Laki olisi paahtanut siitä ohi (tai yli) mutta jarrutin taasen ja kun sen kuono kosketti, kehuin ja sanoin "Lappu". Nyt Laki hoksasi heti että rasiaa pitää tassulla läimiä ja niinhän minä sen sille sitten avasin. Kun loppuruoka oli syöty otin vielä muutamia tassuläimäsyjä rasialle palkkaamalla omasta taskusta.