Ajoharkkaradan kentällä. Aluksi Letun kanssa minipaikkamakuuseen jonka jälkeen ruualle, mun piti ampua niille mutta pyssystä oli kutit loppu. No, hyvä vaan etten aina ammu. Nyt muuten ensimmäistä kertaa paikkamakuu onnistui kerralla - lähinnä siihen menossa on ollut ongelmia kun koirat kulkevat toistensa yli. Nyt vein Letun ensin paikalle ja sitten vasta Lakin siihen viereen. Vapautuksen jälkeen molemmat menivät suoraan omille kupeille.

Varsinainen treeni sitten. Me ollaan menossa tokokokeeseen ensi viikolla joten sitä ajatellen nyt treenataan:

Seuraamista aika paljon mutta vaihtelevaa, välillä käännöksiä paljon välillä suoraa, välillä palkkaa paljon välillä eleetöntä. Laki pysyi mukavan tarkkaavaisena. Koko ajan ilman hihnaa.

Tokon jättöliikkeet maa ja seiso. Maahanmenossa ei ongelmia, ekalla seiso-käskyllä pieni käsimerkki. Sitten toistoja ilman käsimerkkiä, hyvin pysähtyi. Ongelmia oli kuitenkin takaisin viereen tulossa, Laki meinasi istua kun käännyin viereen, jos taas tein pidemmän mutkan se kääntyi sivuttain. Tätä siis hierrettiin.

Luoksetulo myös tokomaisesti lyhyehköltä matkalta, oikein hyvä eteenistumisia mutta sivulle tulot sitten ärsyttävästi vähän vajaita. Treenattiin sitten sivulletuloja jokunen, näihin täytyy kyllä paneutua tarkemminkin.

Lopuksi paikkamakuu n. 3 minuuttia minä seisoen kasvot koiraa kohti. kerran joku öttiäinen kiusasi ja Laki raaputti, mutta kävi takaisin samaan asentoon ilman lisäkäskyä.