Taas v-landialla, nyt saimme ollakin rauhassa kahdestaan ja pystyin pitämään Lakia irti.

Seuraamisia ihan minejä, pari askelta, sitten näihin ympäten vielä vasemmalle käännös. Itse seuraaminen ja perusasennot oli hyvät, mutta heti perusasennossa saamansa palkan jälkeen oli lähdössä huitelemaan omille teilleen. Otin sitten sivullaistumisharjoituksia, näissäkin oli sellainen häilyvä, palkatessa nousi takapää ylös tai sitten istuessaan tepsutti etujaloilla. Hmh.

Muutamia istuja ja manneja (=maahanmenoja), sitten eteenistumista. nyt otin esteenistumisia myös siten, että koiran ollessa vähän kauempana, kutsuin ja sen tullessa autoin oikeaan paikkaan. Meni ihan jees, vaikka Laki näköjään mielellään hyppää pusuttamaan ennenkuin istuu! Pitää kokeilla avustajan kanssa, nyt ei oikein saanut vauhtia kun en pääse tarpeeksi kauas. varsinaiset edessäistumiset on kyllä hyvät.

Välillä leikittiin Tampereentuliaisilla elikkäs sellaisilla pienillä karvapatukoilla, joita Laki saalistaa mielellään ja taisteleekin. Tähän toki kuuluu oleellisesti mun käsivarsiin kiinni käyminen, mutta tästä olen ajatellut että purkoon, jos se koiran mielen hyvänä pitää.

Noutokapulatreenit kotona on jopa ehkä vähän edistyneet nyt kun aloin käyttää irti-käskyä. En vielä luovuta...