Taukoa on nyt tosiaan pidetty kaikesta treenaamisesta. Agilitytreeneihin kuitenkin mentiin, jopa itse ihan innoissani, onhan jo aika vähän vaikeuttaa harjoituksia.

Kuitenkin, kun päästiin hallille, Laki oli jotenkin outo. Autosta se rynnisti tapansa mukaan kkolinalla ulos mutta sitten... Se kulki häntä alhaalla, kyräili muita eikä yhtään temponutesteille. Sitten joku treenikaveri kysyi että onko se satuttanut tassunsa. No sehän oli täysin kolmijalkainen, oikeaa takatassua piti reilusti koholla ja edes seistessä ei varannut painoa sille! Tassua kopeloidessa Laki murahti heti kun kosketin sisimmäistä varvasta.

Eihän me sitten treenattu. Vähän ensin kävelytin ja sitten vähän leikitin, Laki kyllä heti innostui leikkimään mutta leikin loputtua tassu oli taas ylhäällä. Eihän se sitten auttanut kuin ajaa takaisin kotiin. Pidin sitä sisällä jonkun aikaa mutta uloshan se hinkui, otin kuitenkin sitten Letun sisälle ettei ne yhdessä hulluunnu juoksemaan. Illalla kun otin Lakin sisälle, se oli edelleen vaivainen. Annoin sille yhden rimadylin ja päätin katsoa aamuun.