Sisä-Suomen parkkiksella, koleana ja pimeänä iltapäivänä. Treenin tarkoituksena oli hioa jättöliikkeiden asentoja varmemmiksi, ja siksipä tein kaiken taas ilman hihnaa, vaikka viime aikaisten treenien valossa mun kannattaisi pitää Lakia taas mahdollisimaan paljon kiinni. Mutta tänään se sitten toimikin kuin enkeli :)

Ihan vähän seuraamista alkuun, Laki oli innokas ja muutamassa kohden vähän edisti mutta pysyi koko ajan aktiivisena ja oli muutenkin jotenkin hyvän tuntuinen. Vaikka pikkuvirheitä olikin.

Sitten jättöihin: istumisen teki kohtuullisen nopeasti, en sitä toistanut. Maahanmenossa se nousi istumaan kun käännyin ja aloin kehua, tein sitten toisen ja tuossa kohden käskin uudelleen alas ennenkuin ehti nousta. Näiden jälkeen seisomista. Ensin kokeilin suoraan liikkeestä: istui. Sitten kokeilin käsimerkillä avustaen, tämä onnistui! Otin kuitenkin pari settiä seisomassa pysymistä ja näissä poistuin jo aika kauas. sitten vielä liikeestä, ensin käsimerkillä ja sitten ilman. Wau, se taitaa olla oppinut tämän!

Sitten vähän "irroiteltiin" kosketusalusta ruudussa - treenillä. Tällä kertaa kompastuskiveksi nousi maassa olleet roskat: Lakin mielestä melko hyvä kosketusalusta oli esim. littaantunut kaljatölkki...

Viimeisenä harjoituksena laitoin Lakin paikkamakuuseen. En tullut katsoneeksi kelloa, mitään kovin pitkää aikaa en sitä pitänyt, ehkä 3 min? Hyvin pysyi vaikka ohitse huristeli autoja, sauvakävelijöitä ja pyöräilijöitä.

Lopuksi leikittiin pintelipalmikolla. Laki kyllä syttyi leikkiin mutta jälleen sen mielestä oli kivempaa roikkua mun takissa ja vielä parempi niin että puolet käsivarsinahasta on suun sisällä...