Aholaidassa siis. kenttä on lumeton mutta mutainen, Volkkarikin melkein upposi sinne. No, pieni pläntti siinä oli missä pystyi kävelemään normaalisti... Meidän lisäksemme kentällä treenasi tolleri, joka palkkaleikkien aikana piti sellaista räyskettä että lakilla meinasi karata mopo. Mitenhän tuon energian saisi valjastettua tähän tottikseen...

Aluksi otin noutokapulan pitämistä istuen (siis koira istuu, en minä). Ensin oltiin eri mieltä siitä istuuko Laki vai ei, mutta kun päästiin tästä yhteisymmärrykseen sujui kapulan pito hienosti. Lakilla on hyvä vankka ja rauhallinen ote, ja kun se tillittää minua, ei muu maailma häiritse sitä ollenkaan. Mutta jos/kun se pääsee "karkuun" eli kiinnittää huomionsa johonkin muualle kuten leikkivään tolleriin, unohtuu kapulat ja namit ja kaikki... No, pääasiassa harjoitus meni hyvin.

Sitten paikalla istumista ilman kapulaa. Tässä myös onnistuminen oli 90%, sitten kerran Laki nousi aikeenaan lähteä tollerin kanssa leikkimään. Onneksi oli liinanpätkä kaulapannassa ja sain sen kiinni ja palautettua paikalleen. Sitten taas istuttiin niin nätisti silmiin tapittaen.

Seurramista sitten. Imuuttamalla yritin, mutta sormet ei kerta kaikkiaan kestä. Ei tuossa auta vaikka olisi minkälaiset hanskat kun Laki puree ja lujaa. Seuraamisesta ei sitten meinannut tulla mitään, kunnes sitten yht äkkiä osaset taas loksahti kohdalleen. Laki teki hienoa, ryhdikästä ja hyväkontaktista seuraamista. Varmaan mä taas palkkailin ihan vääristä paikoista ja hetkistä eikä tämä taas johda mihinkään, mutta nou can do. Sainpahan taas hetken nautiskella :)