(tämä oli jäänyt kirjaamatta joten kirjaan nyt 2.12. niin hyvin kuin muistan)

Laukaanteiden välissä. Koska täällä viimeksi tehtiin virettä nostattava treeni, arvelin vireen riittävän tälläkin erää ja päätin keskittyä hallintaan, joka taitaakin olla se meidän heikoin lenkki.

Eka maalimies ihan perinteisesti valmiina piilossa etukulmassa ja hyvin syvällä jotta Laki joutuisi myös etsimään. Ei ongelmia, hyvä haukun aloitus ja maalimies palkkasi odottelematta minua.

Toiselle maalimiehelle sitten menin ottamaan koiran hallintaan. Ohjeistin maalimiestä pitämään makupalaa nyrkin sisällä koiran näkyvillä jotta se pysyisi paremmin paikoillaan kun lähestyin. Kuitenkaan laki ei tätä noteerannut vaan alkoi kiertää maalimiestä... sattumoisin maalimies kököttikin puun vierellä ja Lakin oli pakko tulla takaisin mun ja puun väliin, eli sivulle! Tästähän tietysti pääsin sen palkkaamaan, ja vierellä istumissekunnin jälkeen annoin maalimiehelle luvan palkata. Tämä siis onnistui sattumalta ihan superhienosti!

Viimeinen maalimies sitten tällä välin kipaisi piiloon ja tähänkin ihan perinteinen etsintä + haukun aloitus. Hienosti meni