Agit Polleparkissa. Laki oli heti sisään mennessä kuumana, annoin sen repiä patukkaa jota se antaumuksella tekikin - tällä kertaa mun takki säilyi ehjänä.

Pujottelu. Muutama kerta liinassa (itse pidin ja silti se pääsi karkaamaan vikasta välistä). Sitten testi koira irti: Ekalla kerralla meni tokaan väliin ja siitä pyysin sitä takaisin, no eihän se tullut mutta apuohjaaja otti palkan pois. Toisella kerralla sitten oikein sisäänmeno ja vauhdikas pujottelu muutenkin!

Puomi: Kaksi kertaa namialustalle, sitten ilman anmialustaa koira irti. Upeasti jäi seisomaan alastulolle!

Keinu: Pari kertaa Laki hyppäsi keinulta alas ja ehti kuin ehtikin varastamaan palkat... onnistuneita keinuja kuitenkin useita. Tarkkana tässä pitää olla.

Takaa-hyppy. Aluksi lähetin lähempää mutta aika pian pidensin matkaa n. 5 metriin, hienosti pelkällä käskyllä Laki meni esteen taakse ja hyppäsi sen sitten. Miksi ihmeessä en ole opettanut tätä aikaisemmille koirilleni?

 Pitkät hypyt: Okseri ja pituus peräkkäin, makupala-alustalle. Ekalla kerralla Laki hyppäsi ihan totaalisesti okserin sekaan ja talloi sitten pituudenkin. Sen jälkeen oli sitten tarkempi. Molemmat esteet taisi olla jo ihan maksimimitoissa lopuksi.

Sitten varsinainen treeni. Kolmen hypyn kaarros joka oli tarkoitus ohjata sisäkaarteesta, sitten takaa leikaten putkeen. Tämä ei onnistunut ei sitten millään. Laki karkaili, sitten kun se pysyi käsissä se alkoi hidastelemaan. Tehtiinkin sitten välillä noita muita juttuja, ja kun tulin uudelleen tähän otin suosiolla ne kaksi ekaa hyppyä luoksekutsuna ja siitä valssilla vikalle hypylle + putkeen. Tämä menikin tyylikkäästi ja vauhdilla. Ehkä tuo eka versio ohjauksesta oli sille vaan liian vaikea, vielä. Laki kun ei sillätavalla "kulje mun vieressä", vaan vaatii selkeää ohjausta.