Sitten kun kaikki menee niin loistavasti kun viime aikoina on mennyt, pienikin takapakki tuntuu kuin kaikki tehty työ olisi valunut hukkaan. Sunnuntaisen tokokokeen jälkeen mulla oli sellainen olo että en enää koskaan ilmoita koiria mihinkään.

Laki oli paikkamakuussa kuin tatti vaikka viereinen koira oli noussut istumaan, joku siellä vinkuili ja kentän ylitse lensi about 100 valkoposkihanhea. 10 ja minä oli erittäin tyytyväinen, syystäkin. Mutta siihen se sitten loppuikin.

Ennen omaa vuoroa otin vähän tiivistyksiä hihnalla ja Laki vaikutti oikein innokkaalta. Kun sitten mentiin kehään, se alkoi katsella lepattavaa kehänauhaa, viereisen kehän suorittavaa koiraa ja välillä yleisöä... seuraaminen oli kaameaa kuljeskelua vailla kontaktin hiventäkään, yhden vasemmalle kääntymisenkin Laki muistaakseni kiersi mun takaa, ainakin meinasi! Ihan kamalaa. No 7 kuitenkin, ajattelin että peli ei ole vielä menetetty.

Liikkeestä maahanmenossa Laki sitten olikin jäänyt seisomaan. Enkä tietenkään ollut antanut toista käskyä vaikka näin ettei se heti mennyt maahan sillä sehän monesti tekee liikkeen vähän viiveellä... no nyt ei tehnyt. 0.

Luoksetulo. taktikoin ja annoin pysäytyskäskyn (käsimerkki) vähän myöhässä mutta eipä se auttanut, Laki hipsutteli vielä ravilla lähemmäs ja pysähtyi ehkä 3 metrin päähän minusta. Edessäistumisen jälkeen ei sitten meinannut tulla edes sivulle. 5.

Liikkeestä seisomisesta 10, tuomari naureskeli että tätähän me oltiin juuri harjoiteltu...!

Nouto oli muistaakseni ihan ok joskin palautus ravilla. Ehkä joku perusasentovirhe sitten. 7,5.

Kaukoissa viereisessä kehässä tapahtui jotain mielenkiintoista koskapa Laki katseli vaan sinne. Molempiin ylösnousuihin tarvittiin kaksi käskyä. 7,5.

Hyppy 6. Istumiseen kaksi käskyä, sivulle siirtymiseen kaksi käskyä ja vielä jäi poikittain siihen.

Yhteispisteet 136, 3-tulos ja tällä oltiin 14 koiran luokassa kolmanneksi viimeisiä :(