Ollaan sairasteltu tässä urakalla Askon kanssa vuorotellen joten koirien treenaaminen on jäänyt vähän vähemmälle. Nyt kuitenkin on uutta puhtia taas :)

Noukan nurtsilla pikaiset kertaukset. Alkuun seuraamista hihnassa. Laki oli hyvin tohkeissaan ja  seuraaminen sen myötä kovinkin innokasta. Tämä vaikuttaa myös negatiivisesti sillä se alkaa edistää helposti... mutta sitähän on helppo korjata pelkästään palkan paikalla.

Eteenmeno valmiiksi viedylle purkille. Lujaa ja suoraan meni. valmistelevassa osuudessa tehtiin vähän pidempi pätkä, olen nyt päättänyt että lähetän sen aina vasta kun pitää kontaktia eikä kulje paria metriä edellä..

Eteenmenon päälle otin suoraan luoksetulon. Tuli niin voimalla että katsoin viisaimmaksi sekä painostaa katseella että ohjata käsillä eteen, ja näinhän tämä onnistuikin hienosti!

Muutama noutokapulan pito - luovutusharjoitus pitkästä aikaa oikean kokoisella kapulalla. mehän ollaan treenattu nouto ns. kuntoon pikkukapulalla ja nyt olis aikaa siirtää tuo hyvä suoritus normaalikokoisiin kapuloihin.

Jep jep, mukava treeni, huomenna lisää!