Tottistelemassa Liepeellä. Alkuun seuraamissuoria, kokeilin taas täyskäännöksiä tässä mutta ei ne vaan ota onnistuakseen. Paikalla kääntyiltiin sitten.

Sitten liikkeestä istumisia sillä vaihtoaskeleella. Tämä alkaa (näin vähällä treenillä!) olla aika hyvä! Kuitenkin sitten seurasi sellainen asia, että Laki alkoi seuraamisessa voimakkaasti ennakoimaan pysähdyksiä... ja minulla kun ei ollut hihnaa niiden pysähdysten takia juuri. No, pitää huomioida tämä jatkossa, eikähän niitä jättöliikkeitä kovin paljoa tarvitse treenata sitten kun ne on hallinnassa.

Pienoinen yhden henkilön henkilöryhmä tehtiin, tämä taisi olla paras ever, ei edistämistä eikä nuuskimista!

Luoksetuloa. Ensin lyhyeltä matkalta jättäen koira istumaan. Hyvät eteenistumiset ilman käsiä. Sitten avustaja piti koiraa ja minä vähän hetsaamalla menin kauemmas ja tästä luoksetulo. Eka kerralla autoin käsillä eteen istumaan (silti vähän rinnalla törmäsi) toisella kerralla en auttanut, ja varsin hyvin tuli silti!

Lopuksi eteenmeno, purkki oli valmiina. laki ei ymmärtänyt ollenkaan mistä on kyse, juoksenteli sinne sun tänne... ei siis valmis vielä tähän. Toisella yrittämällä se kuitenkin eteni sen verran että huomasi purkin ja pääsi palkalle. Mentiin sitten yhdessä lataamaan purkki uusiksi ja tehtiin tähän oikein hieno eteenmeno. Valmisteleva osuus nyt mukana, ja sehän meinasi mennä pitkäksi kun odotin että laki ottaisi katsekontaktin ennen kuin käsken eteen... Ehkä se oppi tästä harjoituksesta jotain, tai sitten ei?