Kivilammen kaatiksentiellä iltasella. Maa oli ihan rutikuivaa ja pölisevää joskaan keli ei ollut enää kuuma. Tein max. 100m pitkän jäljen jossa oli vähän syheröä ja 5 esinettä. Lähtö polkujanalta hyvin läheltä. Melko tuoreeltaan ajoin.

Laki pongasi jäljen kyllä heti janalta mutta olisi halunnut tarkastaa takajälkeä. En tällä kertaa kuitenkaan päästänyt. Kun se sitten lähti oikeaan suuntaan, melko heti olikin eka esine. Jostain syystä Laki ilmaistessaan kääntyi mua kohti ja sen takia tältä esineeltä lähteminen tuotti vaikeuksia; Laki olisi mielellään juossut iiison kaaren ja etsinyt jäljen uudelleen. Tällä kertaa pidin sitä kuitenkin tiukassa liinassa ja eteenpäin pääsi vain jäljestämällä. Loppujälki menikin hienosti ja tarkasti, kaikki esineetkin nousivat mallikkaasti (kääntyilemättä)! 

En henk. koht. tykkää tällaisesta koiran ohjailemisesta, mutta nyt on tärkeintä saada niitä onnistumisia jotta Laki itse tajuaisi että ihan koko jälki kannattaa ajaa tarkasti. Katsotaan vaikuttaako tämä seuraaviin treeneihin, hyvin vaiko huonosti?