Keittiössä kotiosoitteessamme.

Liikkeestä istumisia. Aluksi otin vaihtoaskeleen ja käsimerkin kanssa, sitten jätin ensin käsimerkin ja pikkuhiljaa vaihtoaskeleenkin pois. Ja heti käskystä tuo istua napotti! palkkaus heittämällä makupalaa, näin pääsin poistumaan jo about 5 askeleen päähän. Hieno juttu!

Vahvistukseksi otin sitten vielä pelkkää istumassa pysymistä niin että kävin viitisen kertaa välipalkkaamassa ja poistuin hyppimällä, juoksemalla tai muuten epämääräisesti. Hyvin pysyi.

Paikallamakuuta sitten myös. Hetkittäin Laki pysyi hyvin maassa (oloajat kerrallaan n. minuutin) mutta pari kertaa nousi ihan varoittamatta, ja pari kertaa ryömi vähän eteenpäin. Olin eri asennoissa koiraan nähden (siis selin tai kyljin tai kohti) ja etäisyyttä enimmillään pari metriä.

Noutoa, puisella 400 grammaisella. Ensin pari pelkkää luovutusta, Laki otti heti kapulan kun sitä sille tarjosin. Sitten maasta nostoina sama, nekin se otti joskin toisella kerralla mun piti mennä ihan viereen osoittamaan että tuossa se kapula nyt on.

Eteenstumista ja muutama sivulle tulo. Sivulle tulossa oli ongelmana lähinnä lattian liukkaus, Lakihan tulee vähän peruuttamalla ja puoli-ituvassa asennossa, nyt sen takajalat lipsuivat eri suuntiin. En sitten näitä ottanut montaa vaan keskityin niihin eteenistumisiin jotka ovatkin päässeet ihan turhan väljiksi. Namia syöttelemällä sitten tiiviyttä. Muutama kerta onnistuikin hyvin mutta muutaman kerran se myös heti vetäytyi kauemmas kun otin kädet pois imuuttamasta. Mä en nyt oikein tiedä miten tuota pitäisi lähteä korjaamaan. Laki saattaa istua rintakehä melkein mun polvissa kiinni mutta silti sen kuono on puolen metrin päässä minusta, se niinkuin vetää päätään ja niskaansa taaksepäin. Sitten jos se jää vähänkin väljäksi se näyttää siltä että olisi hurjan kaukana, varsinkin noutokapulan kanssa, siksi haluaisin sen pään lähemmäs minua. Vinkkejä?

Lopuksi leikittiin vanhalla pyyhkeellä.