Viahteeksi tottista Killerillä. Ensiksi Laki pääsi paikkamakuuryhmään Pomon ja Timin väliin, me oltiin näkösuojassa 4 minuuttia. Hyvin kaikki pysyivät joskin Laki oli vaihtanut lonkka-asentoon ja vähän nuuskinut maata.

Treenaamaan jäin sitten kuitenkin itsekseni. Aloitin noudoilla. Puukapulalla hienoja noutoja muutama (vauhdista palkka paitsi kerran jolloin jäikin luovutusasentoon kauas, odotin hetken jolloin Laki tiivisti itse), sitten vaihdoin metalliin. Se ei taaskaan noussut, piti hetsata ja vaikka mitä ennenkuin Lakin hampaat mahtuivat sen ympärille. Pitää muistaa kokeilla isommalla kapulalla onko se yhtä hankala? Kun se sitten lopulta nousi, otin muutaman edessä pitämisen.

Kaukot. Tänään oli ennakointipäivä. Kuitenkin sain useimmiten palkkausta viivästytettyä ilman että Laki alkoi vaihtaa asentoa, ja etäisyyttäkin kasvatin vaihto vaihdolta tosin pisimmillään se oli ehkä 4 metriä. Palkkaa siis jokaisesta vaihdosta erikseen, menin antamaan ja jatkettiin siitä.

Luoksetulon pysäytystä "irtona". Ongelmana oli saada Laki niin kauas että se ottaisi riittävästi vauhtia... no pysäyttelin sitten aika lähellä ja käytin sekä käsi- että äänimerkkiä. Sitten liikkeenomaisesti, ekalla kerralla pysähtyi todella hienosti kun käytin molempia, toisella kerralla käytin pelkkää suullista jolloin pysäytys ei ollut niin terävä.  Nooh, jatketaan..

Lopuksi Askon ehdotuksesta leikitin Lakia isolla mötköllä. Ihmetyksekseni se tarrasi heti patukkaan kiinni ja taisteli ihan tosissaan, ei edes tullut kertaakaan käsille!  Pitäisi nyt kyllä oikeasti ottaa se LT-tuomarin kehoitus enemmästä leikkimisestä ohjelmistoon. Miten sitä on niin laiska ettei viitsis...