Noukan parkkiksella. Mukava sää mutta lunta oli satanut ja sen alla oli hieman liukasta. Minä en luistellut mutta Laki muutaman kerran kylläkin.

Seuraamista hiottiin ja siinä käännöksiä. vasemmallekäännöksethän ovat olleet ohjelmistossa jo pidempään ja ne sujuvatkin rutiinilla enkä ainakaan tiedosta käyttäväni kättä enää apuna,, korkeintaan jonkinlaisen vihjeen saatan antaa kun käännös alkaa.

Nyt sitten eka kertaa käännöksiä oikeaan, siis ihan kulmia. Ensin en tajunnut että tämäkin koira katoaa selän taakse jos vaan käännyn alta pois. Sitten otin käännöksen ajaksi käden alemmas ja imuutin läpi käännöksen. Kun se sujui hyvin (ehkä kolmen toiston jälkeen?) käsi ylös mutta palkka heti käännöksen jälkeen. Juu, kyllä toimi hienosti :).

Muutamia eteenistumisia otin myös, kerran sain oikein vauhdista siinäkin istui heti suoraan ja lähelle.

Pari eteenmenoa lopuksi, edelleen yhdessä viedään purkki ja Laki saa karata sille. Se eteni nyt ihastuttavan suoraan vaikka purkki meni näkymättömiin lumen sekaan.

Lopuksi leikittiin, ensin Laki leikki hyvin kun pidin molempia leluja käsissä. Sitten kokeilin sitä että irroitan otteen juuri kun Laki on ottamassa - no se ei ottanut lelua. Tosin se sitten muutenkin kiinnostui enemmän Askon puuhista ja katsoin viisaammaksi pistää lelut taskuun. Kokeillaan kahden lelun leikkiä taas kun ollaan rauhallisessa paikassa keskenämme.