Viikonloppuna Laki sai tutustua useisiin samanikäisiin pentuihin. Lauantaina kun Lettu kävi näyttelyssä Porvoossa, piipahdimme samalla Dalimattas-kennelissä missä Laki sai painia itseään neljä päivää nuoremman Molla-neidin kanssa. Molla on syntynyt Luxemburgissa mutta hyvin pennut puhuivat jo samaa kieltä!
900316.jpg

Sunnuntaina olin itse järkkäämässä luonnetestiä ja Lakin kohtalo oli viettää päivä autossa. Kuitenkin sille tarjottiin päivähoitopaikkaa Valton ja Akselin kaverina: Valto on reilu viikon nuorempi ja Akseli vajaa kuukauden vanhempi kuin Laki. Mukaan tuli vielä russelineiti Vieno. Kyllä pennuilla mahtoi olla hauskaa! Kuvia

Treenihommiin tuli viikonloppuna kokonaista kolmen päivän tauko. Silti tänään Koirakorvessa käydessäni Laki osoitti ettei ole mitään unohtanut, sensijaan asiat tuntuivat jopa sujuvan paremmin kun niitä on vähän mietitty. Seuraamisessa tein nyt eka kertaa pidempää suoraa, se meni vallan hienosti, pystyn jo pidentämään askeleitani melkein normaaliksi. Maahanmenot ja edessä istumiset olivat helppoa kauraa. Uusina asioina alettiin harjoitella istumista joka sujuukin näköjään hyvin: ihan vaan namilla ohjaan Lakia istumaan ilman mitään käskyjä vielä. Eteenemeno oli toinen mitä kokeilin, mutta se saa vielä odottaa: vaikka näytin Lakille namipurkin, sitten kannoin sen vähän kauemmas, sen keskittyminen ei vielä riitä siihen että muistaisi että purkissa on nameja. Vaikka purkki siis oli ihan näkyvissä koko ajan.

Lopuksi käytiin vähän raunioita tutkimassa: no nämä meidän betonitunnelit ei taida olla pelottavia kenenkään koiran mielestä. Sitten vielä palmikkoleikkiä pikaisesti.