Aholaidassa ittekseen. Ihan ok keli.

Ruutu. Ilman mitään apuvälineitä. Pelkällä käskyllä lähti juoksentelemaan ruudun tietämille ja selvästi odotti pysähtymiskäskyä, ja pysähtyikin heti kun annoin käskyn. Pari kohtuu samanlaista toistoa, homma ei siitä muuttunut. Pienen tauon jälkeen tein vielä yhden kerran lähempää, nyt meni suorempaa ruutuun. Oikeaa paikkaa törppöjen keskellä tarvitsee siis vielä selvästi vahvistaa, yksin se on vähän hankalaa mutta heti kun on apukäsiä mukana!

Noudot. Ensin hyppynouto uudella puukapulalla. Lakille tämä kapula siis oli ihan uusi enkä antanut sen yhtään maistella sitä ennenkuin heitin. Hyppynä pienempi (80cm) pk-este. Ilmava menohyppy, heti otti kapulan, ravilla tähtäsi ponnistuspaikkaan ja paluuhypyllä ihan kevyesti kosketti etutassulla estettä.

Metalli. Ensin kädestä kapulaa, sitten alhaalta kädestä, lopulta heitto. Ja Laki toi! Inhoällötys mutta toi!

Tunnari. Voi mitä hössötystä, ensin tuli väärä parikin kertaa, sitten kyllä oikeakin. Lisäsin sitten apuhajua omaan ja tämän jälkeen tuli kahdesti oma.  Vahvistusta tähän siis vaan lisää, ehkä tuo hössötys jää pois kun itsevarmuus kasvaa.

Kaukojumppaa maa-seiso vaihtoa. Seisomasta maahan menee ihan oikein, maasta seisomaan meinaa ottaa takatassua alleen enemmän. Paremmin keskittyi kuitenkin kuin eilen.