Noukassa parkkiksella koska se taisi olla kaupungin ainoa paikka mikä oli aurattu - itse asiassa Vekku auraili siinä vieressä joten saatiin mukavaa äänihäiriötä josta Laki tosin ei ollut moksiskaan.

Seuraamista suoraan, erityishuomio liikkeelle lähdöissä. Lakilla on tosi ikävä tapa tässä kohti painaa kuono alas... mutta sain sitä korjattua ja keskittyen itse lähtemään järkevällä tempolla liikkeelle saatiin onnistumisia. Muuten seuraaminen oli vallan mainiota :) 

Jättöliikkeet, ensin istuminen pari kertaa ilman mitään apuja, istui! sitten maahanmeno.

Luoksetuloja pari kertaa. Ekalla kerralla Laki pääsi hyppäämään mua vasten, en ollut tarkkana... toisella kerralla tuli hyvin eteen.

Noutoa,pari heittoa perusasennosta. Vähän hetsasin kapulalla ennen heittoa ja niinhän se Laki karkasi.. siitä huolimatta toi ravilla.

Ryömimistä. Tähän on tullut takapakkia kun ollaan harjoiteltu niin harvakseltaan. Aluksi pitää pitää makupalaa ohjaavassa kädessä mutta sitten riittää kun vähän kyykistyn ja näytän sormella alas. Pitkää matkaa ei kestä alhaalla mutta onhan tämä varmaan aika rankkaakin. Pitää muistaa treenata.