JATtilassa 3-kentällä, viereisellä oli Bättis liitelemässä joten häiritötä saatiin sieltä.

Seuruu lyhyinä pätkinä huomio kontaktissa ja seuraamispaikassa. Oikein hyvää seuruuta. Yhden kerran Laki lähti pää alhaalla seuraamaan ja täämä tietenkin otettiin uusiksi.

Jättöliikkeet. Eka maahanmeno oli hidas ja kerkesin siihen antaa toisen käskyn. Toisella kerralla olikin nopeampi. Seisomisen kanssa oli vähän säätöä, Laki ei meinannut pysyä seisomassa vaan laskeutui istumaan ja kerran jopa maahan, eri vaiheissa. Tein sitten paljon edestakaskävelyä koiran seistessä. 

Luoksetulo, takapalkka, ihan muuten normaali. Ekalla kerralla loistava stoppi josta lähetys palkalle. Toisella kerralla en laittanutkaan sitä palkkaa vaikka olin laittavinani, nyt sitten ei pysähtynytkään vaan valui! Vein takaisin lähtöpaikkaan ja tein uudet taakseheittomanööverit ja jätin koiran. Kutsuin ja pysäytin, nyt pysähtyi hienostiTI! Kehuin siihen ja jatkoin liikkeen loppuun. Vielä kolmas kerta nyt oli se takapalkka siellä paikallaan ja vapautin pysähdyksestä.

Hyppy, avo-luokan malliin. Ekalla kerralla istui hitaasti mutta sitten oli nopeampi. Palkkasin joka kerta siitä istumisesta.

Kaukot, tai pelkkää istumaan nousua. Etäisyyttä 5 - 10 metriä. Hyvin nousi kun muistin hengittää :)