Laukaanteiden välissä hakutreenit, tällä kertaa keskilinja oli metsässä ja hyödynnettiin siellä olevia rotkoja alueen sijoittelussa. Lisäksi satoi jokseenkin kaatamalla koko ajan. Niin koirat kuin ohjaajatkin olivat hetkittäin totaalisen eksyksissä...

Lakille näytin autolta maalimiesten lähdön, lisäksi yritin osoitella sille suuntaa mihin ensimmäinen maalimies kääntyi... sillä oli kauhea hinku alueelle ja kun päästiin lähetyspaikkaan, se oli sitä mieltä että maalimies on kävellyt kauemmas vaikka ensimmäinen maalimies jäi lähetyslinjan ja autojen väliin. Niinpä ensimmäisestä lähetyksestä - jonka oli tarkoitus olla ilman apuja - ei tullut mitään, vaan koira itsepäisesti lähti väärälle puolen. Siellähän oli toinen maalimies valmiina, ja kun sen kakkosen oli pitänyt olla puolipako, mm. oli sijoittunutkin kohtuu lähelle, ja lisäksi sieltäpäin tuuli... Omaa tyhmyyttä siis ja kaikista kutsu- ja karjumishuudoistani huolimatta Laki meni sinne kakkoselle, käsin sen siellä palkata.

Palattiin sitten takaisin alkupisteeseen ja yritin uudelleen sinne myötätuulen puolelle. Ei millään lähtenyt, ennemminkin kuikuili edelleen sinne väärälle puolelle (jossa siis ei enää ollut ketään). Otin Lakin hihnaan ja kävin kiertämässä maalimiehen ympäri niin että Laki varmasti tämän huomasi, sitten palasin keskilinjalle josta Laki lähtikin kuin pyssyn suusta ja suoraan piilolle.

Piilolta takaisinpäin kävellessä näytin Lakille miten sama maalimies etenee takalinjalla. Tälle viimeiselle oli pitänyt ottaa hei-huudot mutta koska Laki saikin tämän näköärsykkeen, ei huutoja otettu. Kuitenkin Laki lähti melko laiskasti etsimään, ei kuitenkaan juossut aluetta taaksepäin sinne missä oli maalimiehen nähnyt, vaan meni suoraan kohti piiloa ja löysikin helposti.

Ei ollut hyvä treeni ei, mutta olipas olosuhteetkin vaikeat ja lisäksi treenin suunnittelu ontui. Otetaan tässä samassa paikassa uudelleen ensi viikolla ;)