Kirjoittelu tänne on jäänyt vähän vähäiseksi kun tuntuu siltä että päivät menee vaan samalla tavalla. Kuitenkin treeneissä mennään huimaa vauhtia eteenpäin: imuutusseuraamista pystytään tekemään jo 5 metriä ja ylikin, pysähtyen välillä ja siitä suoraan jatkaen, maahanmenoissa se peppu tulee jo useimmiten yhtä aikaa alas kuin keulakin ja eteenistumisissa todellakin istutaan. Kosketuslapputreenejä on tehty erilaisissa paikoissa, ja kotipihassa etäisyyttä lapun ja palkan välillä on ollut about 5 metriä.

Sensijaan leikkimisessä on tullut vähän taantumista. Olen joutunut jo puuttumaan melko kovalla kädellä ihmisten pureskelemiseen ja muuhunkin villinä päällehyppimiseen, Askolla on nimittäin aikamoiset skraadut naamassa (tosin ne tulivat tilanteessa jossa Asko kiusasi Lakia, mutta seurauksena tästä Asko alkoi pelätä pentua). Tokihan kieltäminen näkyy sitten pienenä epävarmuutena saako ottaa kiinni vai ei, mutta tämä lienee vain ylimenovaihe. Tai sitten se liittyy ikään ja kehitysvaiheeseen, nimittäin:

MÖRKÖJÄ! Aiemmin niin rohkea ja utelias pentu on säikähdellyt muutamia asioita. Yksi oli saunan kiuas, kun olin lisäämässä puita Laki säikähti liekkejä. Houkuttelin sen takaisin saunaan ja tulihan se melko reippaasti, mutta sylissäni vielä käänsi päätä pois tulesta. Toinen säikähdyksen aihe on ollut kun isot koirat alkavat haukkua pihassa jotain ja säntäävät aidan varteen, Laki lähtee toiseen suuntaan. Tämähän on pennun luonnollista käytöstä mutta viittaa juuri siihen että tietty varovaisuus on astunut sen elämään.

Saarisen Minna on ottanut kuvia edellisviikon leiriltä, ja Lakista on monta erittäin onnistunutta otosta, se on se ainoa pikkupentu tuolla albumissa. Lettu äiti leikkii pallolla albumin viimeisissä otoksissa.