Aholaidan pallokentällä, samaan aikaan kentällä PL ja Moona sekä MM ja Valto. Tehtiin kukin ihan omaan tahtiin liikkeitä enimmäkseen.

Seuraaminen oli aluksi taas vähän "keulivaa" mutta pikkuhiljaa se rauhottui ja paikka vakiintui. Häiriö aiheutti tosin sitä että täyskäännöksissä laki unohtui tuijottelemaan toisien touhuja ja siksi käännökset jäi vähän väljiksi. Pitäisi vaan enempi harjoitella tällä tavalla.

Liikkeestä seisominen taaksekävelyineen oli kunnossa. Luoksetulon stoppia, aika hyviä pysähdyksiä nyt useita mutta se ensimmäinen oli vähän venyvä käsite. Pelkkää luoksetuloa sitten ilman stoppeja myös. Vaihteeksi ongelmana oli paikalla pysyminen, muutamankin kerran Laki hiippaili mun perään! 

Nouto pari kertaa. Ekalla pitkästä aikaa varasti ja tuli sitten vähän varovasti kapulan kanssa. Toka yritys oli sitten hieno :)

Sitten Laki oli paikkamakuussa kun toimin toisille ilmottautumisten vastaanottajana. lakia ei haitannut yhtään että toiset koirat pörräsivät mun lähellä vaan se pysyi kiltisti maassa. Aikaa en tullut katsoneeksi mutta kyllä se aika pitkään oli.

Sitten toiset kävivät paikkamakuuseen ja minä otin luoksetuloja niiden välissä. Ihan ekalla luoksetulolla Valto singahti matkaan myös ja MM karjaisi sen takaisin alas. Ilmeisesti tästä laki vähän hermostui, paikalle jääminen oli entistä vaikeampaa ja sitten kun tilanne purettiin Laki alkoi vetää autolle. Mun piti ihan ottaa se uudelleen seuraamisiin ja tehdä ihan muita juttuja jotta sain sen taas tekemään täysillä töitä. Kyllä se toimikin, eli aika nopeasti unohti epämiellyttävän tilanteen. Pitäisi vaan treenata niiin paljon enemmän porukalla jotta nämä tilanteet eivät vaikuttaisi koiraan.