Aholaidassa PL:n ja MM:n kanssa. Lisäksi kentällä oli pari agilityesteitä ottavaa koiraa ja osan meidän treenien ajasta Riva oli paikkamakuussa. Paljon enemmän häiriötä siis kuin mihin ollaan totuttu.

Aluksi otin "tuomarille" ilmottautumisia. Ekalla kerralla Laki hyppäsi PL:ää vasten, ihan hyväntahtoisesti kylläkin, toisella kerralla pysyi jo jaloillaan vaikkakin tuolloinkin pylly nousi maasta. Sitten otettiin tokomaisesti eli PL tuli meihin päin, taas laki meni vähän vastaan. Koitin vaan palkkailla sitä aina kun istui rauhassa, noissa hyppely-yrityksissä kyllä otin hihnasta sen alas.

Sitten henkilöryhmää. Eka lähestymisellä Lakia taas kiinnosti kovasti henkilö, mutta sitten alkoi tehdä nätisti, ja kierrettiin ihan läheltä ja pysähdys ihan kiinni henkilöön. Varsin hyvä siis :)

Seuraamisia sitten, nämä meni aika hyvin ottaen häiriöt huomioon eli paikka oli hyvä kontakti samaten. Muutaman kerran huomasin pitäneeni turhan pitkän tauon palkkaamisessa ja juoksussa tuli ihan vähän sivuväljyyttä. Käännökset olivat hyvät.

Istumassa pysymistä. Tässä Laki oli vähän "varpaillaan" ja alkoi vilkuilla häiriöitä enemmän, pari sarjaa vaan tehtiin ja olin aika lähellä koko ajan. Maahanmenoja sitten, ne se teki nopeasti ensin, mutta sitten jostain syystä alkoi tarjota istumista ja meni epävarmaksi, joka taas johti siihen että se alkoi kiinnittää huomiotaan enenevässä määrin muihin koiriin. Ääh..

Lopuksi vielä pari noutokapulan pitämistä ja juoksua kapula suussa, luovutuksineen. kapulana 700-grammainen, kaikki Ok.