Siinäpä taas tiukkaa vääntöä vaativa rata. Koko radasta meille oli selvästi vaikein tuo alku. Menin kakkosen taakse tekemään ihmisnuolen ja se onnistuikin hienosti, siitä putkeen oli ihan piis of keik. Mutta sitten 5-hypyn jälkeinen tiukka käännös jotta koiran sai 2- ja 4-hyppyjen välistä suoraan puomille, tämä teetti töitä. Loppujen lopuksi kun koiran sai lähetettyä tarpeeksi kaukaa vitoselle niin ettei itse tarvinnut mennä ollenkaan 2- ja 4- linjan alapuolelle niin homma onnistui. Jäi siihen kakkosen siivekkeen taakse vaan odottelemaan ja otti koiran kohti kättä ja lähetti puomille.

Puomin jälkeen 7 ja 8 ja niiden perässä ollut putki ei ollut vaikea, mutta putken jälkeen piti ehtiä vekkaamaan jotta koira ei hakeutunut 16-hypylle kympin jälkeen. Meille paras tapa oli että tein persjätön muurin ja putken välissä ja sitten uuden persjätön putken jälkeen. Pelkkä vekki ei riittänyt kääntämään Lakia tarpeeksi joten mun piti tehdä vielä puolivalssintapainen heti 10-hypyn jälkeen ja sitten olla tarkkana ajoituksen kanssa ettei 11-hyppy valu pitkäksi ja saadaan suunta kohti A-estettä.

Pujottelulle meno oli meille helppo, mutta huomasimme että mun kannattaa silti mennä koiran mukaan sinne pujottelun alkuun. Vaikka en varsinaisesti auta sitä pujottelulla niin vieressä kiritys sais en lisäämään vauhtia ihan huomattavasti.

Pituudelle nakkaus ja omalla juoksulinjalla veto hypylle 16, itse siis juoksin 10 ja 11 yläpuolelta. Kun koira oli sujahtanut putkeen oli aika sijoittua 18-hypyltä ottamaan vastaan jotta ohjaus 19:lle oli ajoissa. 

Siinäpä se. Noita vekkauksia pitää harjoitella, Laki kun ei tahdo liikkua mun lähellä varsinkaan kun se on jo vauhdissa, niin sijoittuminen ja ajoitus on tehtävä tosi tarkkaan. Tuossa kympilläkin sain sen tyrkättyä monta kertaa hypyn taakse...