Alavajan takapellolla. Tarkoitus oli ottaa pujottelua mutta Asko ajoikin autollaan pujottelukepiä päin ja viimeinen keppi taipui aika pahaan kulmaan. Siispä tottista.

Seuraamista. Askon auton ääni olikin hyvä häiriö, siitä huolimatta Laki teki aktiivisesti töitä. Välillä edisti kyllä mutta tein sitten niitä vasemmalle käännöksiä. Myös erilaisia askelsiirtymiä.

Liikkeestä maahanmenoa palkaten pitkästä aikaa heti maahanmenosta, laki vähän yllättyi kun ei aina edes peppu ehtinyt maahan kun naki jo lensi eteen. Näitäkin kuitenkin pitäisi aina vaan joskus kerrata. Myös seisominen ja istuminen pikapalkalla kertaalleen. Ei asentovirheitä.

Luoksetuloa ja sen pysäytystä. Oih ja voih. Laki venyi ja vanui pysähdyksissään tai sitten onnistui tekemään terävän pysähdyksen ihan liian lähellä minua.  Tähän olis nyt saatava jotain apua, voi-luokan pysäytykset ei tule ikinä onnistumaan tällä keinoin. Yritin myös puskan kierrätystä mutta heti kun yritin pidentää matkaa, Laki ennakoi ja yritti oikaista puskan edestä ja sittenhän se oli taas liian lähellä pysäytystä ajatellen.

Kaukot, yksi ainoa istumaannousu ja siitä jättipalkka ja pois.