Noukan nurtsilla vielä tokojuttuja. Alkuun lyhyehköjä seuraamispätkiä, ei puhettakaan eilisestä edistämisestä. Ja muutenkin sellaista seuraamista mitä kyllä kehtaa mennä kokeeseen esittämään.

Hyppy, avoimen luokan mukaan. Lennokkaat hypyt, istumiset toisella puolen vähän hitaat mutta yhdellä käskyllä kuitenkin. Palkkasin joka kerta heittämällä makkaran istumisesta, sitten otin vielä paluuhypyn. Pitää muistaa olla riittävän kaukana jotta tuo mahtuu ottamaan sen askeleen ennenkuin tulee eteeni istumaan, muuten se jää vinoon.

Noutoa. Hyvät oli tänään vauhdit ja palkkasin pari kertaa lennosta.

Ruutu. Aiemminhan me ollaan treenattu ruutua vain kosketusalustalla, nyt alustaa ei ollut. "Lappu"-käskyllä Laki kuitenkin lähti tutkimaan ruutua ja kun se sattui menemään keskelle, kehuin ja kutsuin palkalle. Muutaman kerran se sitten yritti käydä itse nopeasti "sielläpäin" mutta kun tästä ei palkkaa herunut, se taisi hoksata jutun. Vahvistaakseni tuota keskipaikkaa käskin sen sinne sitten maahankin, tästä myös vapautus ja palkka. Voi kunpa tämä olisikin näin helppoa... :D

Luoksetulon pysäytys. Testiä: käsi- ja äänimerkki, pelkkä käsi ja pelkkä ääni. Kaikilla pysähtyi! Nyt kuitenkin malttia ja harkintaa ettei sössitä tätä ennen koetta.

Kaukot. No, täytyyhän yhden liikkeen mättää... parin kauempaa otetun yhden istumaannousun jälkeen päädyin teettämään tätä lähietäisyydeltä ja ehkä niin onkin nyt vaan tehtävä (olen tainnut päättää näin jo aiemmin...).