MM:n kanssa Vaajakummun koululla. Ensisijaisesti halusin harjoitella paikkamakuuta häiriön alaisena, niinpä otimme Lakin ja Bardin yhtä aikaa kentälle. Aluksi laitettiin ne vierekkäin tokomaisesti paikallaoloon, poistuimme alle 10 metrin päähän. Lakilla meinasi (taas!!!) olla vaikeuksia jäädä maahan. Se vaan pompahti aina ylös kun ei saanut palkkaa... Kun se sitten jäi, se pysyi rauhallisena vaikka MM kävi korjaamassa Bardia siinä vieressä. Kun Asko ajoi kuorma-autolla koirien väliin Laki tuskin huomasi häntä, mutta sitten Asko meni silittämään Lakia ja se oli liikaa, Laki nousi ylös ja oli aikeissa alkaa leikkiä Askon kanssa. Kävin nätisti laittamassa koiran takaisin ja Asko sai ohjeet pysyä kauempana. Vähän aikaa vielä oltiin sitten mentiin palkkaamaan.

Laitoin sitten toisen kerran Lakin makuuseen kun Bardi teki tottista kentällä. Olin varulta aluksi ihan vieressä, sitten poistuin n. 5 metrin päähän. Ainoastaan kerran Laki nousi ylös: kun MM ja Bardi tulivat juoksuseuraamista kohti. tuolloinkaan Laki ei ollut lähdössä mihinkään. Vähän siitä marmatin ja laitoin koiran takaisin, sen jälkeen Bardi leikki pallollakin (tosin aika kaukana) eikä Lakilla ollut mitään tarvetta nousta ylös. Seuraavalla kerralla sitten jo vaikeampia häiriöitä!

Muuta en oikeastaan varsinaisesti tehnytkään, mutta vähän seuraamista mennen ja tullen paikkamakuupaikoista. ne oli Lakimaisen hyviä: vähän pää pyörähteli kun oli  sentään uusi paikka, mutta paikka ja tiiviys/suoruus varsin hyvät.