Salmen treenit JATtilassa. Tehtiin avo-liikkeet kisamaisesti läpi hyvin harvoilla palkkauksilla, lopuksi korjattiin jotain. 

Seuruu. Melko hyvää, välillä edisti ja ihan pieniä vilkaisuja muualle mutta paikka pysyi ja ilme oli hyvä. Jatkossa treenit hyvin lyhyiksi, satsataan laatuun.

Liikkeestä maahan. Ei ongelmia.

Luoksetulo stoppeineen. Meni läpijuoksuksi, pysähtyi pari metriä ennen minua. Tosin unohdin aktivoida "takapalkan".

Liikkeestä seisominen. Ei onnistunut, ensin ei meinannut pysähtyä ja sitten kun pysähtyi, lähti paikaltaan... tätä se ei olekaan vielä ennen tehnyt!

Nouto oli loistava :)

kaukoissa ekaan nousuun jouduin käyttää kaksi käskyä.

Hypyssä ei ongelmia. Kuitenkin Salme ehdotti hyppyytystä lähempää jolloin hypystä tulee korkeampi pomppuinen eikä niin vauhdikas. Vauhdin kanssa tulee helposti kolautuksia.

Eli siis ne stopit. Luoksetulon stoppiin Salme neuvoi enemmän hetsausta takapalkalle, treeneissä siis ihan kunnon hetsaus, ja treenit lyhyemmältä matkalta. Olen vaan edennyt liian nopeasti.

Jättöpysähdyksessä Lakille tulee jostain syystä painetta. tehtiin - ja jatkossa on tehtävä - edestakaskävelyitä niin että peruutan pois jotta olen nkoko ajan kasvot koiraa kohti. Niin kauan tätä edestakas heijausta kunnes kaikki luimistelu lähestyessäni jää pois. Sitten aletaan varovasti mennä myös sivulle ja taakse. Paljonpaljon vahvistusta tähän. Ihan järkeenkäypää.

Kaukoihin myös se takapalkan aktivointi ja jopa hetsaus.

Neuvottelimme viikonlopun kokeista ja yksissä tuumin päätimme että jätän menemättä. Olisi epätodennäköistä että ykköstä saisimme ja kakkos- tai kolmostulosta on ihan turha lähteä ehdoin tahdoin hakemaan.