V-landialla, ihan yksin. Annoin lakin aluksi juoksennella irrallaan hallissa ja katsoin kiinnostavatko esteet sitä, mutta eipä juuri. Muutamaan putkeen se kurkkasi mutta en sitten yllyttänyt menemään läpi, en tosin olisi kieltänytkään jos olisi mennyt.

Seuraamispätkiä ja vierellä istumisia sitten. Vierellä istuminen oli levotonta, seuraamispätkät hyviä. Nyt ei ollut istumisten kanssa mitään ongelmia - onneksi. Muutama pidempi palkaton seuraamispätkäkin niin että kehuin koiraa reippaasti, ja tästä Laki tuntuu oikein innostuvan.

Yksi maahanmeno ja yksi istuminen irrallisina, nämä ok.

Eteenistumisia ensin ihan vaan peruseteenistumisena, sitten juoksin karkuun ja otin vauhdista eteen. Ongelmana oli vaan että en pääse Lakia karkuun!! Vaikka se on tuollainen junttura ja vaikuttaa vielä kömpelöltä, se liikahtaa uskomattoman nopeasti. No, kiva :)

Kokeilin taas kahden lelun leikkiä mutta se ei oikein luonnistunut, Laki taas kyllä juoksi jopa lelulle asti mutta ei sitten ottanut sitä suuhun. Sensijaan se kyllä tuli ja tarrasi kiinni heti kun vähän heiluttelin patukkaa, ja sain sitä oikein hinata eteenpäin näin.