Liepeen ajoharkkaradan kentällä, kauhea tuuli ja vettäkin vihmoi - lumesta ei tietoakaan. Kenttä kuitenkaan ei vielä ollut mennyt niljakkaaksi.

Kapulan suuhun ottoa, kolmessa erässä eli ensin, treenin lopuksi ja sitten vielä Letun treenin jälkeen. Nyt maisteltavana oli aluksi muovikapula, sitten puukapula jonka nyt sitten toin sisälle kotiharjoittelua varten. Toki kun häiriötä oli enemmän (lähinnä tuulen lennättämiä roskia yms.) piti vaatimustasoa alentaa elikkäs kapula oli mulla kädessä, aluksi ihan koiran neneän edessä, sitten vähän sivussa ja alempana. Kun yritin laittaa sitä maahan tarjosi Laki sille heti tassutappoa. Kädessä pitäen kuitenkin laittoi hampaansa kapulan ympärille, kiinni pitoa tämä ei kyllä vielä edes muistuta.

Muut treenit sitten "liike liikkeeltä":
Seuraamisessa oikeastaan kolme eri moodia: ensin tiukkaa imuutusta jossa niitä vasemmalle käännöksiä. Tuntui aikas hyvältä paitsi mun sormissa... Sitten yhden - kahden askeleen seuraamista joissa palkka aina vasta perusasennossa. Nämä meni hyvin mutta välillä sain lakin jopa nojaamaan minuun. Lopuksi vielä pidempikestoista seuraamista jossa myös nopeusvaihteluita ja palkka satunnaisesti / melko usein. Juoksussa väljenee mutta tuohan korjaantuu palkkauksen ajoituksella, sitten pidemmissä palkattomissa pätkissä tarvitsee äänellä kehumisia jotta kontakti säilyy.

Eteenistumiset loistavia, ei vilkuilua sivuille ollenkaan! Laki ei ole ihan minussa kiinni niinkuin Lettu, mutta eipähän tuomarit pääse siitä sitten natisemaan, tarpeeksi lähellä se kuitenkin on.

Istumisia nopealla palkalla - kaikki ilman käsiapua ja kaikki oikein!