Liekkilän sillan edustan isommalla nurtsilla (jälki oli isomman järven puolella). Aluksi vaan heittelin oravafrisbeeta mistä Laki innostui kovasti. Juoksi perään, otti kiinni, välillä toi mulle taisteltavaksi, välillä tappoi ja tallasi itse... mukavaa!

Otin seuraamista hihnassa. Huomasi että leikin päälle Laki oli vähän vallaton, olisi edistänyt ja pikittanut vaikka kuin. Muutaman kerran siitä hihnalla huomautin samalla itse pysähtyen, ja alkoihan se seurata nätisti. Tehtiin pitkää suoraa ja sitten niitä täyskäännöksiä. Aluksi niin että pysähdyin itse heti käännöksen jälkeen jotta Laki ehtii mukaan, sitten tehtiin ihan kokonainen käännös liikkeen koko ajan jatkuen.. ja se meni hienosti! Tosin kävelin todella hitaasti, mutta käännös oli ihan ehjä ja koira tuli suoraan!

Paikallamakuu. Ekalla kerralla Laki jäi ok, mutta kun käännyin (poistuin vaan n. 15m) se nousikin ylös ja oli lähdössä mua kohti. Motkotin sille vähän ja menin laittamaan sen samaan kohtaan uudelleen. Nyt poistuinkin 30 metrin päähän, käännyin koiraa kohti mutta katselin järvelle. Olin ehkä minuutin, Laki kyllä katseli muualle mutta ei ollut aikeissakaan nousta. Kun sitten menin takaisin, kävelin koiran ohi sen taakse muutaman askeleen, hyvin kesti tämänkin. Vielä sain ihan rauhassa kaivella namit taskusta ja sitten vasta kyykistyin koiran vieraan, palkkasin ja vapautin. Hyvältä vaikuttaa, kunpa vaan saataisiin tämä onnistumaan aina heti eka yirttämällä!

Sitten muutama liikkeestä maahanmeno. Ihan eka kerralla otin pienen hidastusaskeleen, ja ehkä juuri siksi Laki meni maahan istumisen kautta. Palkkasin kuitenkin heti kun näin että se on maassa. Kaksi seuraavaa yritystä menikin sitten ihan nappiin :) Laki jäi ihan suorana seuraamissuuntaan maahan.

Tämän jälkeen otin vielä vähän suoraa seuraamista ja kas vain, niinhän se Laki jo alkoi ennakoida jättöjä (en laittanut sitä hihnaan tässä välissä). No eihän siinä mitään kun reipasta seuraamista edes takaisin, kyllä ne ennakoinnit äkkiä unohtui :)

Lopuksi leikittiin uudelleen oravafrisbeellä. Kokeilin sitten että haukkuuko Laki minua kun otan sen lelun ja piilotan. No haukku tuli heti. Tein muutaman toiston, palkka lensi heti yhdestä haukahduksesta. Tuosta päätellen ei luulisi olevan vaikeakaan opettaa sitä haukkumaan maalimiestä, vaan totuus on tarua ihmeellisempää...