Taas peko-treenit Liepeellä. Nyt laitettiin Lakille neljä maalimiestä konekentälle, niin että minä en tiennyt missä ne olivat. Lähdin kiertämään aluetta vastapäivään, niin että saisimme alkumatkalle enemmän apua tuulesta.

Laki lähti hyvin etsimään, ja ensimmäisen maalimiehen löydettyään (siis ihan heti) alkoi liikkua mukavasti. Kävi tarkastamassa alueen ulkopuolella parakkien takana sekä teitten toisella puolen. Kaksi seuraavaakin maalimiestä löytyivat helposti.

Viimesenä sitten oli sama maalimies samanlaisessa puuhökkelissä kuin viimeksikin. Laki bongasi maalimiehen, mutta väisti ja tuli mun luokse. No hetihän toki luin koirasta että se on löytänyt ja kannustin sitä uudelleen maalimiehelle. Laki teki sellaisen ratkaisun, että alkoi haukkua n. 5 metrin päässä maalimiehestä. Tehtiin tässä jonkin aikaa töitä että saatiin Laki piilolle ja hyppäämään  seinää vasten. Sitten se kyllä oli siinä lähellä rohkeasti ja haukkui, maalimies kun välillä palkkasi seinän yli. Kun ovi avattiin Laki meni piiloon sisälle, kun maalimies tuli ulos hän leikitti Lakia vielä.

Melkoinen peikko oli siis tuo piilo, toivottavasti tämä treeni toi jo rohkeutta takaisinpäin.