Noukan nurtsilla, käytiin läpi kaikki tokoliikkeet. Eikä huonolta vaikuta ollenkaan :)

Paikkamakuu n. 3 minuuttia, ei ongelmaa. Laki makasi lonkka-asennossa jonka olen sille sallinut alusta asti. Se pysyy siinä varmasti ja meidän tavoitteisiin nähden on turhaa alkaa rakentamaan sfinksiasentoa.

Seuraaminen. Tein sellaisen tokon alokasluokka-tyypillisen kaavion, vallan hienosti meni, joskin tein pelkästään ilman hihnaa.

Liikkeestä maahanmeno. Nopea mutta hieman vino.

Luoksetulo. Tuli suoraan mutta vasemman jalan eteen. Riittävän lähellä, sivulletulo ok. Otin tämän jälkeen vielä eteenstumisia avustettuna jotta sain koiraa keskemmälle ja vielä tiiviimmäksi.

Liikkeestä seisominen. Ensimmäisen käskyn hetkellä Laki juuri kuunteli kentältä kuuluvia huutoja eikä psyähtynyt. Toisella käskyllä sitten pysähtyi. Kun otin koko liikkeen uusiksi teki erinomaisen pysähdyksen. Vierelle kävellessäni taas aikoi ennakoida istumista, niinpä otin useita vierellekävelyitä ja alkoikin niissä pysyä varmepana seisomassa.

Hyppy. Tokomaista hyppyä ollaan otettu todella vähän. Ongelmanahan on se esteen takana seisahtuminen, nytkin Laki tarjosi takaisinpäinhyppyä, kiertämistä ja istumista..  muttamenin laittamaan sen seisomaan esteen taakse ja tein hämykävelyitä palkkaillen välillä. Tämän jälkeen kokonainen liike ihan kympisti.

Hyvillä mielin lauantain kokeeseen :)