Aamupäivästä käytiin TT:n kanssa Killerillä treenaamassa. TT laittoin kertun paikkamakuuseen kun me tehtiin, ja minä yritin räpeltää lakin kanssa seuraamista liukkaalla alustalla. Tosiaankin räpeltämistä se oli... kunnes sitten sanoin ääneen että tämä ei kyllä toimisi jos en namilla sitä houkuttelisi. Niinpä. No, sen jälkeen Lakinkin asenne muuttui ja se teki paljon keskittyneemmin, ja loppuun saatiin erinomainen pidempi palkaton suora. Pienestä se on kiinni... Nyt tehtiin eka kertaa täyskäännöksiä, tosin tein ne niin että käännöksen jälkeen pidin pienen viiveen ennenkuin lähdin eteenpäin, ja autoin kädellä Lakia kääntmään. Siitä se lähtee.

Lopuksi vielä tehtiin pikainen näyttelyharjoitus, laitoin Lakin näyttelyhihnaan ja TT kopeloitsi sitä. Hampaat sai katsoa ihan kunnolla mutta takapään kopeloinnissa Laki alkoi hyppiä mua vasten. Sitten vielä ihan pikkasen seisotin sitä. Eiköhän se ylihuominen näyttely mene ihan kunnialla, saahan pentuluokassa vähän pomppia :)

Istumisia ja maahanmenoja: istumiset varmoja, maahanmenoissa vähän ei meinannut mennä maahan tai meni perse edellä. Kuitenkin selvästi erottaa käskysanat. otin sitten sivullaistumista ja siitä maahanmenon, tämäkin meni hienosti mutta heti palkan saatuaan Laki ponnahti ylös. Tää täytyy muistaa harjoitella kotona, muutenkin noita "pysymisiä" pitäisi ottaa ohjelmaan säännöllisesti, se varaan auttaisi keskittymiseen sivullaistumisissakin.

Yksi eteenistuminenkin ja siinäpä se tällä kertaa.

Sitten varsinaiseen päivän kohokohtaan. Pitkään asiaa suunniteltuani ajoin auton parkkiin Paviljongille ja lähdettiin kävelylle Lakin kanssa kahdestaan. mentiin tuubista läpi, sitten hissillä alas. Rappusia ylös ja luiskaa alas. Sisälle matkakeskukseen ja liikkuvia liukuportaita ylös, sitten vielä toiset, pysäytetyt liukuportaat. Ratapihalle laituria pitkin toiselle tuubille, siellä ritiläportaita ylös ja toisia ritiläportaita alas. Taas laituria pitkin ja toisen tuubin hissillä ylös, tuubin kautta autolle. Ainoa mikä tästä "luonnetestistä" jäi puuttumaan oli juna: juuri tuolloin ei mennyt eikä tullut yhtään junaa. Mutta Laki käyttäytyi esimerkillisen rohkeasti, kulki koko ajan mun edellä. Vastaantulevia ihmisiä kohtaan se vähän käyttäytyi oudosti, veti kohti matalana ja korvat luimussa, joskin tämä väheni lenkin edetessä. Mutta kaikenkaikkiaan mukava kokemus. Näinhän koiran tulisi pelittää, mutta kun tosiasia on ettei ne aina pelitä ;)