Vähän on meinannut motivaatio itseltä taas karista tuon epäonnistuneen kokeen myötä. Mutta ei kai se auta kun ottaa itseä niskasta ja treenata kuntoon ne ongelmat. Lumisateisena aamuna siis Killerille KP:n kanssa.

Ihan ekaksi noutoa, parin heiton verran Laki oli hihnassa mutta sitten kolmas heitto irti. Ja kaikki noudot oli tosi hyviä, siis odotti lupaa, nouti ja otti kapulan vauhdilla, paluut laukalla. Hieman vinoja luovutusasentoja kylläkin.

Seuraamista ei kovin paljoa, siinä ei moittimista, mutta liikkeestä seisomista. Ja koska kokeessa tuomari moitti sitä että olen liian kaukana koirasta palatessani, harjoiteltiin sitä että menen ihan viereen. Laki pysyi nyt kyllä hyvin seisomassa mutta väisti minua kun tulin ihan viereen; tähän auttoi kun pidin koiranpuoleista kättä ihan kiinni omassa reidessä.  

Luoksetuloa sitten, takapalkalla ja pysäytyksellä. KP ja Asko vahtivat että Laki ei varasta palkkaa. Tällä tavalla saan sen kyllä pysähtymään hyvin, ja silti luoksetulovauhti pysyy hyvänä. Ehkä sitten jatkossa treenaan tätä pysäytystä vain silloin kun on kaveri kentällä. Laki nimittäin kyllä yrittää... nytkin se kerran pysäytyksen jälkeen meinasi kurvata suoraan ilman lupaa sinne takapalkalle...