Pieksämäellä hallin kentällä pikku treeni.

Ekaksi pari pitkää seuraamissuoraa, hihnassa ja ilman, oikein mainiota. Sitten jättöliikkeet istu ja maahan, normaalit elikkäs vähän hitaat mutta pysähdykset kuitenkin heti ja oikeat asennot. Erikseen luoksetulo, muuten hyvä mutta jäi vähän kauas. Liikkeestä seisominen sillä pienellä käsiavulla oikein hyvä.

Sitten kiipeiltiin A-estettä. Laki vähän yllättyi kun esteen alaosa olikin liukasta vaneria, eikä se päässytkään ylös normaalilla tavallaan vaan mätkähti maahan. Ensiksi se ei meinannut yrittää uudelleen mutta kunnon käskyllä se sitten kiipesi. Mentiin useampia kertoja edestakaisin, melkoista könyömistä se oli eli tekniikka ei olekaan ihan vielä hallussa, se "oma" este Aholaidassa on niin helppo kun siinä on huopa alas asti.

Otin pikkuisen noutoa ajatuksena juoksuttaa Laki A-esteen yli kapulan kanssa, mutta Laki taisi tämän arvata ja alkoikin vieroksua kapulaa! Voihan krääh! Otin sitten vaan kapulan tuontia tasaisella mutta A-esteen lähellä ja tosi hyvät palkat tästä.

Lopuksi käytiin kiipeämässä tikapuut, tuolla on sellaiset "ruotsinmalliset" korkeammat tikkaat. Eka kerroilla vein Lakin hihnassa ettei se meinaa hypätä alas, mutta reippaastihan se nämä meni joten mentiin sitten ihan irrallaankin. Tarkasti ja rauhallisesti :)